Levering og Returnering

Vi sender i øjeblikket til: Alle lande inden for EU🇪🇺

Levering og returnering Danmark:

Levering

Vi pakker og sender alle ordre, som er bestilt inden kl.15 mandag-torsdag og inden kl. 14 fredag. Leveringstiden for din ordre er 1-4 hverdage efter den er afsendt.

Fimi Nae ApS afsender varer med følgende: DAO - Direkte, DAO - Pakkeshop

Du vil kunne vælge imellem at få pakken sendt "til pakkeshop" eller afhentning ved vores lager i Aabenraa, Bjerggade 2, Syddanmark.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke📦, fra vores lager til pakkeshoppen tæt hos dig🏠

Fortrydelsesret/returnering

Når du handler på vores side har du 14 dages fortrydelsesret, såfremt andet ikke er aftalt eller fremgår i din ordre.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter modtagelse af din bestilling. Sker der det at du modtager ordren over flere leveringer, vil det være den sidste leveret pakke, fortrydelsesfristen gælder for. Dvs. at fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter sidst leveret pakke.

Fristen indebærer, at du inden for de 14 dage har givet os besked om, at du har fortrudt dit køb og gerne vil returnere varen. 

Du kan ikke fortryde ved at afvise modtagelse af varen uden samtidig at give os klar meddelelse om dette.

Hvis du har bestilt flere varer og kun fortryder en del af købet, kan du naturligvis sagtens kun returnere den del du fortryder.

Bemærk! - Du får ikke returneret fragtomkostningerne, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Generelt om returnering

Når du har meddelt os, at din vare skal returneres,

er det vigtigt at den returneres uden unødig forsinkelse, herunder senest 14 dage efter du har meddelt din returnering, såfremt andet ikke er aftalt. Der kan kun købes retur label gennem vores returportal og du kan altså ikke selv oprette returlabel. I så fald du gør dette og pakken når frem til os uskadet, vil det stadig blive fratrukket 50 kr. af din ordre. Pakker sendt til en pakkeshop vil ikke blive afhentet.

Det er dig, som kunde, der skal afholde de direkte udgifter der er i forbindelse med din returnering af vare, samt er det dig der hæfter, hvis der skulle opstå skader ved pakken under levering eller, hvis pakken bliver væk.

Vi har ikke gratis returnering. Køber står for alle omkostninger forbundet ved returnering. Ved Fimi Nae anbefaler vi til at man vælger en leveringsmetode med track and trace, som betyder at pakken kan spores, som vil gøre det lettere for begge parter. Omkostning ved retur er 50 kr. 

 

STEP BY STEP GUIDE TIL RETURNERING

Hvor lang tid har jeg til at returnere min ordre?

Du har 14 dage fra du modtager pakken til at returnere din ordre.

Sådan gør du

Først og fremmest skal du sikre produktets stand

Pakkens stand ved returnering

  1. Varerne skal fremstå som ny
  2. Der er IKKE skader som makeup, sved samt lugte som røg, herunder andre ting der kan forårsage forringelse af produktets værdi.
  3. Når du sender varerne retur skal det være i dens originale emballage, det vil sige, der skal være originale nakkemærker og hangtags.

Step 1 Lav returlabel 

Label til returnering kan du købe via. link: https://return.shipmondo.com/fimi-nae

Derefter kan du printe label som du har købt.

Step 2 Gør pakken klar til afsendelse

Vedlæg altid følgeseddel i pakken, som sendes retur. Du kan genbruge vores poser til returneringen, da den har genluk. 

Step 3 Indlever pakken ved nærmeste pakkeshop

Du finde din nærmeste DAO pakkeshop her: https://pakkeshop.pakke.dk/da?carrier=dao 

Step 4 Tilbagebetaling/refundering 

Vi behandler returneringen inden for 1-7 dage efter, at pakken er ankommet til vores lager. 

Tilbagebetaling af returvarer

Køber vil have mulighed for at få returneret beløbet for den pågældende vare/varer, hvis produktet ikke har mistet værdi. Har varen været taget i brug på den ene eller den anden måde, kigger vi på varens art, egenskaber samt måden den fungerer ift. stand og du vil derfor kun modtage en del af beløbet afhængig af den handelsmæssige værdi. Herunder skal der informeres, at det i nogle tilfælde kun vil være muligt at returnere fragtomkostningerne.

Det skal dog fastslås, at du sagtens kan prøve varen på, som i en fysisk butik uden det går ud over de tilbagebetalene beløb. Dog betragtes varen som brugt, hvis den er prøvet på udover det beskrivende. Vil du gerne modtage hele købsbeløbet retur, bedes du afprøve varen uden at tage den i brug.

OBS! Der går 1-3 bankdage før, at pengene kommer tilbage til din konto 💸 Pengene kan kun refunderes til den tilknyttede konto ved ordren.

 

Gratis ombytning

Ønsker du blot at ombytte til en af vores andre styles eller størrelser, gør vi dette gratis. Hertil skal du blot sende en mail til: kontakt@fiminae.dk og oplyse dit ordrenummer, samt hvilken størrelse og farve du ønsker, at modtage i stedet for. Derefter sender vi dig returlabel til ombytningen pr. mail, og det nye produkt/er.  

Julegaver kan byttes indtil d. 12/1

Bemærk 

  1. Kun en gratis ombytning pr. ordre
  2. Hvis der benyttes andet returlabel end det tilsendte skal der oplyses herom. 
  3. Der kan desværre ikke ombyttes til udsolgte vare.

OBS! Der kan kun ombyttes til andre vare med samme værdi, hvis der ombyttes til en vare med en mindre værdi end den pågældende, refunderes differensen. Men der kan desværre ikke ombyttes til produkter med en større værdi.


Har du spørgsmål til dette kan du altid kontakte os på kontakt@fiminae.dk og vi vil hjælpe dig hurtigst muligt💞