Om os


Hej, mit navn er Nanna og jeg er personen bag virksomheden Fimi Nae. På denne side vil du have mulighed for at høre om mig og historien bag min virksomhed. Er du interesseret i at vide mere om mig og min virksomhed skal du endeligt læse videre, så vil jeg følge dig gennem min rejse med virksomheden, og de inspirationer der ligger bag den.

OM OS

Inspirationen bag min virksomhed Fimi Nae kommer fra et mix af de smukke farver, inspireret af den californiske natur og den simple skandinaviske stil. Californien og Skandinavien… Hvordan hænger det sammen? Spoler vi tiden lidt tilbage til 2016 boede jeg i USA, helt specifikt Los Angeles i Californien. Her boede jeg i er en storby fyldt med liv og farver. Rundt om byen kunne man finde store bjergområder med de smukkeste farver, som bl.a. er den farvepalette jeg går efter, ved udvælgelse af produkter. Mine produkter er nøje udvalgte med henblik på at matche den skandinaviske stil, men med et strejf af den amerikanske stil. Derudover er jeg også inspireret af selvtilliden, som kunne mærkes blandt amerikanernes stil. Selvtilliden vil jeg gerne videregive gennem mine produkter. Samtidig er jeg også inspireret af skandinaviens simple styles, hvorfor jeg ønsker at blande disse to meget forskellige stile sammen til et helt nyt touch.

Inspireret af Californien og Skandinavien sidder der bag brand'et en ung pige. Mit Navn er Nanna og jeg er 21 år. Jeg skabte oprindeligt Fimi Nae med formålet om at gøre en forskel i piger/kvinders hverdag. Jeg så behovet for stilfuldt comfy-wear, da jeg ofte selv har fundet mig i en situation, hvor jeg gerne ville have noget behageligt tøj på, som jeg kunne føle mig godt tilpas i, samtidig med det skulle være pænt. Min første kollektion "Hør kollektion" er skabt ud fra netop disse elementer, da det 100% hør skaber et utroligt behageligt materiale. Jeg håber i bliver lige så glade for kollektionen, som jeg er.

Vision

Visionen bag Fimi Nae er at tilbyde produkter, der optimerer din hverdag. Da jeg oprettede min virksomhed havde jeg et mål om, at mine produkter skulle gøre en forskel for jer. Tøjet er medvirkende til at optimere jeres klædeskab, med kvalitets produkter til gode priser, som jeg nøje har designet og udvalgt. Jeg går højt op i at man kan være den man er, og det skal kunne udtrykkes gennem sin stil. Derfor har jeg skabt Fimi Nae for at hjælpe dig med, at blive den bedste version af dig selv.

HVORFOR ”FIMI NAE”?

Inspirationen bag navnet "Fimi Nae kommer af, at jeg altid har haft en vision om, at virksomheden skulle være rettet mod kvinder. På latinsk betyder kvinder "Femina", hvilket jeg synes er et smukt ord. Derudover har mit kælenavn altid været "Nae Nae". Dette har derned skabt grundlaget for navnet "Fimi Nae". Fimi Nae er derfor en sammensætning af to essentielle elementer for virksomheden. Kvinder som er mit fokusområde samt personen bag virksomheden. Det symboliserer måden jeg driver virksomheden, hvor jeg samarbejder med mine kunder og vil stå til rådighed for netop jer.

Velkommen til Fimi Nae