Historien bag Fimi Nae

Velkommen

Hej, mit navn er Nanna og jeg er personen bag virksomheden Fimi Nae. På denne side vil du have mulighed for at høre om mig og min historie bag min virksomhed. Er du interesseret i at vide mere om mig og min virksomhed skal du endelig læse videre, så vil jeg følge dig gennem min rejse med virksomheden og de inspirationer der ligger til grundlag for den. 

Om os

Inspirationen bag min virksomhed Fimi Nae kommer fra et mix af de smukke nude farver inspireret af den californiske natur og den simple skandinaviske stil. Californien og Skandinavien… Hvordan hænger det sammen…
Spoler vi tiden lidt tilbage til 2016 boede jeg i USA, helt specifikt Los Angeles i Californien. Her boede jeg i er en stor by fuldt med liv og farver, rundt om byen finder man store bjergområder med de smukkeste farver, som er den farve palette jeg går efter når jeg udvælger produkter til min virksomhed. Det er specielt dæmpede farver du finder blandt mine produkter. Mine produkter er nøje udvalgt med henblik på at matche den skandinaviske stil, med et strejf af det amerikanske. Efter at have boet i USA og rejst der meget, er jeg specielt inspireret af den selvtilliden man kan mærke blandt det amerikanske folk, jeg vil gerne videregive noget den selvtillid gennem mine produkter. Udover det amerikanske er jeg også inspireret af de simple styles der trender i Skandinavien og jeg har derfor et formål om at blande mine indtryk fra de to meget forskellige typer af stil, sammen til noget jeg føler er et nyt touch.

Inspireret af Californien og Skandinavien sidder der bag branded en ung skandinavisk pige med et hjerte for Californien, det er nemlig mig. Mit Navn er Nanna, jeg 20 år og derfor også en ung iværksætter, herunder grundlægger af Fimi Nae. Jeg skabte oprindeligt firmaet med formålet om at gøre en forskel i kvinders hverdag, grunden til at det netop er kvinder der er segmentet for min virksomhed er på baggrund af at jeg kan identificere mig selv med målgruppen. Jeg forstår dig og dine behov, har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig vedrørende dine spørgsmål, jeg vil gøre mit yderste for at besvare hurtigst muligt.

Vision

Hvis jeg skulle beskrive min virksomheds visioner i 3 kerneord vil jeg sige Selvforkælelse, selvtillid og diversitet…

Visionen bag Fimi Nae er at tilbyde produkter der optimere din hverdag. Da jeg oprettede min virksomhed havde jeg et mål om at mine produkter skal gøre en forskel for jer. Det er 100 procent jer kunder jeg arbejder for, mine produkter skal kunne være medvirkende til at øge jeres selvtillid, gennem selvforkælelse af gode kvalitets produkter jeg nøje har udvalgt. Jeg går højt op i at man kan være den man er og det skal kunne udtrykkes gennem din stil. Derfor har jeg skabt denne livsstils virksomhed for at hjælpe dig med at blive den bedste version af dig selv, lige så vel som jeg arbejder på mig selv hver dag. Man kan i høj grad udtrykke sig selv gennem sin tøj og stil, hvor jeg har et udvalgt af produkter der udstråler selvtillid gennem produkter i simple farver og design. Derudover går jeg højt op i at man tydeligt kan se at vi bag Fimi Nae går op i diversitet, der skal være plads til alle kropstyper som også vil komme til udtryk på hjemmesiden hvor der vil gøres brug af alle typer kvinder til at promovere vores side.

Hvorfor ”Fimi Nae”?

Inspirationen til navnet af firmaet er på baggrund af at jeg hele tiden af haft en vision om at virksomheden udelukkende skulle have henblik mod kvinder hvoraf det latinske ord ”Femina” betyder kvinder, hvilket jeg fandt meget interessant, da det er et smukt ord. Jeg har valgt mit eget touch på ordet, som kommer af at jeg i mange år har haft kælenavnet ”Nae Nae”, derfor var netop Fimi Nae et oplagt virksomheds navn for min virksomhed. Fimi Nae består af to relevante elementer for virksomheden, netop er kvinder som er mit fokusområde og mig selv. Navnet har en tæt sammenknytning til måden jeg gerne vil drive min virksomhed, jeg arbejder i samarbejde med mine kunder og vil altid stå til rådighed for jer, da det netop er jer jeg arbejder for.